استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد

واعظی: از استانی شدن انتخابات حمایت می‌کنیم

رئیس‌ دفتر رئیس‌جمهور با اعلام حمایت از طرح استانی شدن انتخابات گفت: فکر می‌کنیم با این کار اگر نماینده مجلسی در یک استان بتواند رای بیاورد او بیشتر به مسائل کلان کشور توجه می‌کند و مسائل ملی را می‌بیند، تا اینکه از یک جای کوچکی بیایید.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۶ - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 04
کد خبر: ۱۰۱۶۸
به گزارش راهبرد معاصر ، محمود واعظی رئیس دفتر رئیس‌جمهور  درخصوص موضع دولت درباره استانی شدن انتخابات اعلام کرد: مخالفتی با این طرح نداریم.

وی درباره دلایل حمایت دولت از طرح مجلس برای استانی شدن انتخابات تصریح کرد:‌ استانی شدن انتخابات  در دولت یک بار مطرح و بحث شد و در آنجا با طرح مذکور مخالفتی صورت نگرفت. فکر می‌کنیم با این کار اگر نماینده مجلسی در یک استان بتواند رای بیاورد او بیشتر به مسائل کلان کشور توجه می‌کند و مسائل ملی را می‌بیند، تا اینکه از یک جای کوچکی بیایید، البته نمی‌خواهم درباره نماینده‌ای قضاوت کنم و یا خدایی ناکرده بخواهم بین نمایندگان مجلس بر اساس رای‌شان صحبت کنم.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور اضافه کرد: بصورت کلی عرضم این است که وقتی کسی بتواند در یک استان از همه مردم استان رای بیشتری بگیرد او به مسائل ملی بیشتر توجه می‌کند و مجلس هم در این زمینه بررسی‌هایی کرده و ما هم مخالفتی نداریم.

تسنیم
ارسال نظر
آخرین اخبار